Τζενη Μπαλατσινου - Πέτρος Κωστόπουλος-Τζένη Μπαλατσινου: H ζωή, μετά από16 ... / Συντονίσου στο star.gr για ό,τι σε αφορά.

Τζενη Μπαλατσινου - Πέτρος Κωστόπουλος-Τζένη Μπαλατσινου: H ζωή, μετά από16 ... / Συντονίσου στο star.gr για ό,τι σε αφορά.. Διανύει ίσως την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί. Η τζένη (πολυξένη) μπαλατσινού (θεσσαλονίκη, 2 νοεμβρίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως σταρ ελλάς 1990. Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η τζένη μπαλατσινού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από τη ζωή της δίνοντάς μας μια γεύση από την καθημερινότητά της. Τα hair looks που γίνονται μέσα σε 5 λεπτά και είναι τέλεια για την παραλία. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα τζενη μπαλατσινου.

Βάπτισαν τον γιο τους στην πάτμο. Συντονίσου στο star.gr για ό,τι σε αφορά. Η νοσταλγική ανάρτηση με την οικογένεια της. Η τζένη μπαλατσινού μίλησε πρώτη φορά για τη βάφτιση του γιου της κι αποκάλυψε που θα γίνει το μυστήριο, με ποιους καλεσμένους και το όνομα του παιδιού. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια.

Τζένη Μπαλατσινού: Μας δείχνει την αγαπημένη γωνιά του ...
Τζένη Μπαλατσινού: Μας δείχνει την αγαπημένη γωνιά του ... from image.fthis.gr
Η νέα εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα. Το καλοκαίρι θέλουμε να κάνουμε όσο λιγότερα πράγματα που σχετίζονται με την περιποίησή μας. Η πρώτη φωτογράφηση της τζένη μπαλατσινού μαζί με τον 3,5 μηνών γιο της. Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον 3,5 μηνών γιο της στην αγκαλιά. Μάθε πότε και που θα γίνει η βάφτιση του γιου τους showbiz μπαλατσινού: Για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε έξοδο μαζί με τους γιους της εικόνες 07.05.2021 Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού. Η τζένη μπαλατσινού,ένα χρόνο μετά τον γάμο της με τον πέτρο κωστόπουλο, μεταμορφώθηκε σε μέριλιν & πέταξε τα ρούχα της για χάρη του στο περιοδικό nitro.

Η νέα εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η τζένη μπαλατσινού επέστρεψε στο αγαπημένο της νησί, ενώ συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνάει, μέσα από αναρτήσεις της. 13 ιουλ 2021 η τζένη μπαλατσινού έδειξε το αντικείμενο που πρέπει να έχει κάθε βάπτιση φέτος. Τα hair looks που γίνονται μέσα σε 5 λεπτά και είναι τέλεια για την παραλία. Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η τζένη μπαλατσινού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από τη ζωή της δίνοντάς μας μια γεύση από την καθημερινότητά της. Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου τους Η τζένη μπαλατσινού άβαφη, ανετη και χαλαρή περιμένει να ταξιδέψει προς την κώ κι απο εκεί στη νίσυρο. Για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε έξοδο μαζί με τους γιους της εικόνες 07.05.2021 Παρουσιάζει 10000 άρθρα σχετικά με: Η τζένη μπαλατσινού αποκάλυψε πως η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί. Η τζένη (πολυξένη) μπαλατσινού (θεσσαλονίκη, 2 νοεμβρίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως σταρ ελλάς 1990. Η δύσκολη εγκυμοσύνη, η καθημερινότητα με το μωρό και η αποκάλυψη για τον κικίλια! Το καλοκαίρι θέλουμε να κάνουμε όσο λιγότερα πράγματα που σχετίζονται με την περιποίησή μας. Αν παρατηρήσεις πίσω από τα.

Αυτό είναι το εσωτερικό του σπιτιού της! Ο δύσκολος τοκετός, το χειρουργείο της κόρης της και η σχέση της με τον βασίλη κικίλια. Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον 3,5 μηνών γιο της στην αγκαλιά. Η τζένη μπαλατσινού άβαφη, ανετη και χαλαρή περιμένει να ταξιδέψει προς την κώ κι απο εκεί στη νίσυρο. Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού.

O Βασίλης Κικίλιας θα γίνει μπαμπάς - Η Τζένη Μπαλατσινού ...
O Βασίλης Κικίλιας θα γίνει μπαμπάς - Η Τζένη Μπαλατσινού ... from eleftherostypos.gr
Η τζένη (πολυξένη) μπαλατσινού (θεσσαλονίκη, 2 νοεμβρίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως σταρ ελλάς 1990. Το καλοκαίρι θέλουμε να κάνουμε όσο λιγότερα πράγματα που σχετίζονται με την περιποίησή μας. Η τζένη μπαλατσινού,ένα χρόνο μετά τον γάμο της με τον πέτρο κωστόπουλο, μεταμορφώθηκε σε μέριλιν & πέταξε τα ρούχα της για χάρη του στο περιοδικό nitro. Τα hair looks που γίνονται μέσα σε 5 λεπτά και είναι τέλεια για την παραλία. Η νοσταλγική ανάρτηση με την οικογένεια της. Μαμά για τέταρτη φορά έγινε η τζένη μπαλατσινού και μάλιστα ανήμερα των χριστουγέννων, χαρίζοντας στον σύζυγό της, υπουργό υγείας, βασίλη… 13 ιουλ 2021 η τζένη μπαλατσινού έδειξε το αντικείμενο που πρέπει να έχει κάθε βάπτιση φέτος. Βάπτισαν τον γιο τους στην πάτμο.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου τους

Η τζένη (πολυξένη) μπαλατσινού (θεσσαλονίκη, 2 νοεμβρίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως σταρ ελλάς 1990. Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού. Συντονίσου στο star.gr για ό,τι σε αφορά. Ο δύσκολος τοκετός, το χειρουργείο της κόρης της και η σχέση της με τον βασίλη κικίλια. Η τζένη μπαλατσινού αποκάλυψε πως η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί. Τα hair looks που γίνονται μέσα σε 5 λεπτά και είναι τέλεια για την παραλία. Η σύζυγος του υπουργού υγείας μίλησε για όλα…. Η δύσκολη εγκυμοσύνη, η καθημερινότητα με το μωρό και η αποκάλυψη για τον κικίλια! Η τζένη μπαλατσινού βρίσκεται στη μεσσηνιακή μάνη και συγκεκριμένα στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί η στενή της φίλη, βίκυ σταυροπούλου με τον χρήστο χατζηπαναγιώτη. Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα αρέσκεται στο να ταξιδέυει σε μέρη που δεν έχει. Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον 3,5 μηνών γιο της στην αγκαλιά. Η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας πριν λίγες μέρες είχαν την χαρά να βαφτίσουν τον μικρό τους γιο. Μάθε πότε και που θα γίνει η βάφτιση του γιου τους showbiz μπαλατσινού:

Συντονίσου στο star.gr για ό,τι σε αφορά. Η νέα εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα. Για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε έξοδο μαζί με τους γιους της εικόνες 07.05.2021 Παρουσιάζει 10000 άρθρα σχετικά με: Μαμά για τέταρτη φορά έγινε η τζένη μπαλατσινού και μάλιστα ανήμερα των χριστουγέννων, χαρίζοντας στον σύζυγό της, υπουργό υγείας, βασίλη…

Τζένη Μπαλατσινού : Τι δώρο πήρε από τις κόρες της - ΤΑ ΝΕΑ
Τζένη Μπαλατσινού : Τι δώρο πήρε από τις κόρες της - ΤΑ ΝΕΑ from www.tanea.gr
Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα αρέσκεται στο να ταξιδέυει σε μέρη που δεν έχει. Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου τους Ο δύσκολος τοκετός, το χειρουργείο της κόρης της και η σχέση της με τον βασίλη κικίλια. Η τζένη μπαλατσινού άβαφη, ανετη και χαλαρή περιμένει να ταξιδέψει προς την κώ κι απο εκεί στη νίσυρο. Η τζένη μπαλατσινού,ένα χρόνο μετά τον γάμο της με τον πέτρο κωστόπουλο, μεταμορφώθηκε σε μέριλιν & πέταξε τα ρούχα της για χάρη του στο περιοδικό nitro. Πώς κατάφερε η τζένη μπαλατσινού να μείνει έγκυος από τον βασίλη κικίλια σε προχωρημένη ηλικία;. Παρουσιάζει 10000 άρθρα σχετικά με: Συντονίσου στο star.gr για ό,τι σε αφορά.

Την είδηση ότι η τζένη μπαλατσινού είναι έγκυος κοινοποίησε ο ίδιος ο πατέρας, βασίλης κικίλιας με tweet.

Αν παρατηρήσεις πίσω από τα. Η σύζυγος του υπουργού υγείας μίλησε για όλα…. Η πρώτη φωτογράφηση της τζένη μπαλατσινού μαζί με τον 3,5 μηνών γιο της. Μάθε πότε και που θα γίνει η βάφτιση του γιου τους showbiz μπαλατσινού: Η τζένη (πολυξένη) μπαλατσινού (θεσσαλονίκη, 2 νοεμβρίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως σταρ ελλάς 1990. 13 ιουλ 2021 η τζένη μπαλατσινού έδειξε το αντικείμενο που πρέπει να έχει κάθε βάπτιση φέτος. Για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε έξοδο μαζί με τους γιους της εικόνες 07.05.2021 Η τζένη μπαλατσινού,ένα χρόνο μετά τον γάμο της με τον πέτρο κωστόπουλο, μεταμορφώθηκε σε μέριλιν & πέταξε τα ρούχα της για χάρη του στο περιοδικό nitro. Η δύσκολη εγκυμοσύνη, η καθημερινότητα με το μωρό και η αποκάλυψη για τον κικίλια! Την είδηση ότι η τζένη μπαλατσινού είναι έγκυος κοινοποίησε ο ίδιος ο πατέρας, βασίλης κικίλιας με tweet. Η τζένη (πολυξένη) μπαλατσινού (θεσσαλονίκη, 2 νοεμβρίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως σταρ ελλάς 1990. Η νοσταλγική ανάρτηση με την οικογένεια της. Βάπτισαν τον γιο τους στην πάτμο.